Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kender du til problemet med at mangle opbevaringsplads? Så er der heldigvis hjælp at hente. Med smarte løsninger kan du hurtigt få skabt mere opbevaringsplads, så boligen synes mere opryddet og overskuelig. Herunder får du gode ideer til opbevaringsløsninger indendørs og udendørs.

Hyndeboks til havehynderne

I mange hjem ligger havehynderne og flyder i et i forvejen proppet skab. Med en smart hyndeboks kan du opbevare dine havehynder vinteren over uden, at de bliver ødelagte. Hyndeboksen fås i forskellige størrelser. Vælger du en stor udgave, kan du også opbevare dine tæpper og duge til havebordet i boksen. Så har du bedre styr på tingene til terrassen.

Få rodet væk fra gulvet

Har du små bunker af rod rundt omkring i boligen? Det tager en del gulvplads og er knapt så kønt. Derfor kan du med fordel købe fine trækasser, hylder og reoler som kan hænges op på væggen. Det er en god ide at få opbevaringspladsen op i højden, da det vil få rummet til at syne større. Der findes et stort udvalg af reoler, hylder og kasser som kan hænges op på væggen. Vælg den løsning der passer bedst til dit behov.

Bedrollers og fine kasser

Bedrollers er en ideel løsning til opbevaring af ting. Ved at skubbe dine bedrollers ind under sengen er de ude af syne. Samtidig er det en nem løsning, da du kan organisere dine bedrollers, så de er overskuelige.

Udover bedrollers er hatteæsker og små papkasser en fin løsning til opbevaring af småting. I mange interiørbutikker kan du købe hatteæsker og papkasser som både er praktiske og dekorative. Placer dem forskellige steder i boligen. Du kan f.eks. placere en lille hatteæske i entreen til dine nøgler. Hatteæskerne fås ofte med låg, så du kan lægge låg på og dermed skjule indholdet for dine gæster.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here