Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Endelig ser det ud til, at foråret og sommeren er på vej. Derfor er det nu, du skal have styr på din garderobe, så du er klar de første varme dage med veninderne. Der er ikke noget værre, end at skulle ud, og pludselig opdage, at man hverken har fået købt shorts, sandaler eller en lille taske som erstatning for vintertøjets lommer. Derfor giver vi dig her de tre ting, du absolut skal eje denne sommer. Er du klar til at lægge byen ned?

Crossbody-taske

En crossbody-taske er helt uundværlig, især om sommeren. Tasken kan rumme penge, telefon og en smule makeup – med andre ord alt, du har brug for på de varme dage. De fleste crossbody-tasker kan bruges både til hverdag og fest. Så behøver du ikke at flytte dine ting rundt mellem forskellige tasker.

Vælg en almindelig crossbody-taske i sort, hvis du vil være sikker på, at den kan bruges til hele din sommergarderobe. Det kan også være en god idé at vælge en taske med lidt kant, som kan live et enkelt sommeroutfit op. Mange tasker fås med kæder eller andre metaldetaljer, som giver personlighed og bryder det sorte.

Sandaler med hæl

Et andet musthave til både dag og aften er et par lækre, højhælede sandaler. Fordelen ved at vælge sandaler, når du vælger høje sko, er at fødderne som regel bliver mindre klemt. Derfor kan du bedre holde ud af have skoene på hele dagen.

Samtidig har sandaler et lettere udtryk end mange wedges og andre høje sko, som hurtigt kommer til at se klodsede ud i forhold til det lette sommertøj.

Du kan nok ikke finde et par lækre sandaler, som passer til hele garderoben, men der er mange gode bud derude. Lyse farver er som regel et hit, men du kan også gå efter en klassisk sort – bare du har sommertøj i mørke farver, som kan opveje det sorte.

Tøj med plads til sol

Den danske sommer er så flygtig, at man aldrig helt ved, hvornår man kan nyde solen. Derfor handler det i den grad om at gribe chancen, når solen pludselig titter frem. Til det formål er det en god idé at have et udvalg af tøj, som giver plads til lidt kulør. Om du er til tubetops, spaghettistropper eller noget helt tredje, ved du bedst selv. Bare sørg for at vælge noget, du føler dig tilpas i.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here