Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Også i år er der trends og tendenser, der går ud af mode. Der er dog større stilarter og indretningsdesign, der også er på vej ud i 2019 – stile som i mange år har været en fast andel af moderne boligdesign. I stedet er følgende stilarter på vej ind; sydeuropæisk flair, hyggelig maksimalisme, middelhavsrustik og den moderne bondegård. Den nemmeste og bredeste måde at ramme disse nye stile er at anskaffe nogle af følgende møbler; den store, hyggelige sofa, de runde, naturmaterielle stole og de sydeuropæisk-inspirerede borde i træ.

Hvad er på vej ud?

Når en stil eller en tendens dør hen, sker det ikke hen over blot én nat. Det sker gradvis. Så mange af disse døende stilarter vil nok holde ved i nogle år endnu, og nogle af stilene vil måske endda holde så godt fast, at de overlever indtil, stilen bliver populær igen. Men for de fleste af stilenes trends vedkommende, vil de blive erstattet af de førnævnte nyankommne stile. Her er nogle af stiltendenserne der er på tilbagetog, og som du måske skal undgå:

  • Møbler og indretninger i stål, jern, plastik og andre ikke-organiske materialer. Disse møbler vil efterhånden blive set som kolde i stedet for modernistiske.

  • Skarpe kanter og lige linjer. Dette er igen et tegn på modernistisk koldhed, som er i gang med at blive bekæmpet af naturlig varmhed. Bordet, der er perfekt rektangulært, og stolen, der er har fuldkommen lige linjer, er på vej ud.

  • Det sort/hvid-kontrastende design og de koldere farver som blå vil efterhånden blive erstattet med varmere farver. Dog har sort/hvid-kontrasten en så lang historie og er så kompatibel, at den måske vil overleve.

  • Det minimalistiske hjem vil blive overrumplet med flere genstande og indretningsdetaljer. Minimalismen bliver skiftet ud med maksimalisme.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here