Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sådan får du velvære ind i haven

I en travl hverdag er det vigtigt at have et sted at slappe af – og haven er det ideelle sted for afslapning hele året rundt. Haven kan blive dét sted, hvor du har lyst til at bruge al din tid, hvis du bare indretter din have med velvære i tankerne – og der findes mange måder at gøre haven til stedet for afslapning og velvære hjemme ved dig. Læs med her, hvis du har lyst til at få nogle ideer til, hvordan du kan gøre din have klar til afslapning og velvære.

Et vildmarksbad er en slags udendørs badekar, der typisk varmes op ved hjælp af brænde. Et vildmarksbad er én af de bedste ting at investere i, hvis du virkelig ønsker at gøre haven til sit sted for afslapning derhjemme. Et vildmarksbad kan nemlig ikke kun bruges om sommeren, som ellers generelt er tilfældet ved en almindelig swimming pool. Det kan bruges året rundt, både i koldt og varmt vejr – og hvis den bare står i læ for regn og sne, så kan du hoppe i det, selvom det er minusgrader og det sner. Det er en helt unik og fantastisk følelse at sidde i det varme vand og samtidig være omgivet af den kolde luft – og det er blevet meget populært i de skandinaviske lande, hvor man enten har det stående på terrassen eller i haven til eget hus eller sommerhuset. Et vildmarksbad er den perfekte mulighed for at komme hjem og slappe af efter en lang dag – det er endda bedre end at komme hjem til et badekar!

Det er de færreste hjem, der har en indbygget sauna i dag. Man skal derfor oftest altid i svømmehallen eller på et spaophold for at kunne nyde en sauna. Dette er dog ikke tilfældet, hvis man investerer i en udendørs sauna. Udover de åbenlyse nydelsesmæssige årsager for at anskaffe sig en sauna, så er der også mange helbreds- og sundhedsmæssige årsager til at få en sauna derhjemme. Forskning har nemlig vist, at hyppig brug af sauna sænker blodtryk og stressniveau og modarbejder muskelsmerter. En udendørs sauna er dermed en god måde at slappe af på efter en lang dag – nyd varmen og mærk kroppen slappe helt af, når du har saunaen helt for dig selv derhjemme!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here