Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I mange år har det været sådan, at de absolut dyreste værelser i ens hjem var køkkenet og badeværelset. Sådan er det naturligvis stadigvæk, men der er også kommet en tendens til at vores soveværelser er blevet dyrere og dyrere gennem de sidste år.

Der er nemlig mange, der har fundet ud af at luksus godt kan være pengene værd, også selvom investeringen ikke umiddelbart betaler sig lige med det samme. En af de ting der eksempelvis er blevet dyrere i vores soveværelser er vores senge. Salget af senge fra mærker som Auping, Tempur og lignende er ikke helt så meget særsyn, som det tidligere var tilfældet. Vi har ganske enkelt fået øjnene op for, hvor meget det betyder, at man får en god søvn, hvis man vil have en god dag. Samtidig har vi generelt flere penge mellem hænderne og bruger dem gerne på håndgribelige ting.

Drømmen om et walk-In skab

En anden ting der har betydet, at vores soveværelser stiger i pris, er også at der er mange der gerne vil have lidt ekstra luksus ind i dagligdagen. Hvor mange kvinder drømmer ikke om et walk-in skab, hvor de kan gå ind og kigge på deres tøj og sko. Mange vil også gerne have et såkaldt master bedroom, hvor der er direkte adgang til badeværelse. Dette er ting der er med til at gøre det dyrere at etablere soveværelset, og gøre det mere til et opholdsrum, end det tidligere har været.

Hvis den eneste funktion et soveværelse har, er at være et sted hvor man sover, er man der i 7-8 timer i døgnet. Fungerer det også som adgang walk-in skab og er der også et badeværelse, er der pludselig flere incitamenter til at være der. De bliver med andre ord også mere brugbare sammen med at de bliver dyrere.

Generelt er vi glade for rum, der kan bruges til flere ting. Tænk bare samtalekøkkenet der for alvor begyndte at dukke op for mere end tyve år siden. Køkkenalrum der bruges til mere end bare køkken.

Vi vil gerne bruge mere plads i vores huse på den slags værelser og så give afkald på de værelser, der kun tjener et formål.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here