Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Wallstickers er blevet mere og mere populært, når det gælder indretning og ikke kun af børneværelserne. Med internettet til at påvirke og smukke billeder af indretning med wallstickers på de sociale medier, giver det lidt sig selv, hvorfor det er blevet så populært. Det er en flot måde at dekorere dit hjem på, uden du skal lave huller i væggene eller lave de helt store tiltag, når du går igang med projekt indretning af boligen. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan bruge wallstickers i din indretning, samt hvor du kan få dem.

Wallstickers er til alle rum

Til at starte med blev wallstickers ofte brugt på børneværelserne. Det er også en god metode at skabe liv og personlighed, fordi børn ændre sig og vokser op så hurtigt som de gør, så skal man oftere indrette på deres værelser end man skal i resten af huset. Derfor laver man oftest ikke tiltag der kræver de helt store renoveringer. Som mange huller i væggene eller det at male et kæmpe vægbillede. Med wallstickers får du samme effekt uden at ødelægge væggene eller skulle male om hele tiden og de kan fjernes, rykkes og udskiftes let uden de helt store tiltag. Men du kan også bruge det i køkkenet, i stuen eller i soveværelset og på denne måde skabe blikfang og gøre dit hjem mere dekorativt. Der findes wallstickers i mange forskellige former, farver, størrelser og gørelser.

Du kan på Nicewall.dk finde lige nøjagtigt de wallsticker der passer til dig, din personlige stil og det rum du skal dekorere. Du finder både wallstickers der passer til dit køkken med kaffekopper eller citater, du kan også få smukke og dekorative wallstickers til stuen eller wallstickers blomster til pigeværelset, du kan endda finde store flotte wallstickers med disney figurer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here